Ny säng

2013-08-30 / 16:04:00 » Dagbok » 1 Kommentarer
Här är min nya säng. Ska nog måla om den vit men de tar vi en annan dag.
Här är jag i min nya säng fräsch as fuck skoja är så äcklig men ska duscha ikväll eller imorgonkväll, har inte bestämt mig. Ps har klipptid den 14 september sluta oroa er! Ds
 
I onsdags fick jag en ny säng, eller fick ärva den gästsängen hos min gammelfarmor eftersom hon gick bort för ett tag sedan och jag behövde en större säng. Nu har jag en 120cm bred säng of softness för den är supermjuk och skön och jag älskar den. Har spenderat mina dagar i den och gjort saker som att sova, vakna, titta på glee, titta på pretty little liars, äta, lyssna på musik och läst bloggar. 

Fredagen den 23 augusti

2013-08-25 / 04:22:34 » Dagbok » 0 Kommentarer
Dagen började med att jag åkte till skolan med 09:15 bussen. Min skola ser ut som ett fängelse och jag hatar den (lång historia kort: två skolor i malmö slår ihop, min och en annan. Skolan vi ska gå på är inte färdigbyggd därför går vi nu på detta fängelseskolområde i 1 termin tills vår nya fina skola blir klarbyggd) En bild på dagens outfit också som går i tema svart. Var lite sur. 
Efter skolan åkte jag hem och nån timme senare åkte jag till Malmö igen för att se Panda da panda med mina frändz. Vi satt ner tills de va typ 20 minuter kvar och alla blev irriterade och prata högt om att "ska dem inte resa sig snart eller -.-..-." NEJ VI SITTER VÄL HÄR HUR LÄNGE VI VILL sen börja allt och det va jättebra.
SEN DE BÄSTA kom Rebecca från Rebecca & Fiona upp OCH HÅNGLA LITE blev så excited att jag skrek lite och tog upp mobilen direkt och ba snap snap snap alltså gölli gull.
Efter panda dela vi upp oss i lag och köpte mat. Jag och Loka köpte McDonalds pga basic bitches. Vi gick till bryggan där vi har varit och förfestat hela malmöfestivalen. Varje kväll vid 9-10 kommer en flotta med massa folk som äter så lägger dem till vid bryggan och spelar dansbans och vi gillar ju att dansa så det blev typ en tradition. 
Här är Loka glad och där e alla andra glada för vi e glada.
Dessa togs under Oskar Linnros oCH HAN VA JÄTTEBRA vi stod typ längst bak men skit i det för vi dansa som fan och sjöng som fan och skratta som fan det va jättebra!! tack hej och ha de bra
 
 
 

Stadsfestival och skolstart

2013-08-23 / 16:17:00 » Dagbok » 0 Kommentarer
1. Äter frukostbuffé innan första skoldagen i tisdags 2. Tittar på Shout Out Louds med Rebecca och Hannah.
3. Tittar på Mando Diao med Emelie och Julia 4. Fest
 
HEJ! Denna veckan har det varit mycket. Har börjat 2an på gymnasiet och det har varit malmöfestivlanen sedan förra fredagen (som slutar idag) Ska dit idag igen med några vänner, titta på Panda Da Panda, kanske Mac Miller och Oskar Linnros. Här är lite instabilder från senaste tiden.
 
 

grimes grimes jag e kär i grimes

2013-08-11 / 23:09:48 » Dagbok » 0 Kommentarer
Här är jag när jag saknar emmaboda (ja de va ju helvete va långt mitt hår e ta de lungt)
då sätter man bara upp det vettu
 
Så jobbig dag idag. Jag somna ca kl 7 imorse pga mitt dygn är helt uppfuckat sedan emmaboda och jag försökte vända på det men somna istället (som vanligt) Så när jag vakna tittade jag på Coldplays konsert-film grej och åt lite. Har fundet på vilken låt jag vill ha på min begravning (bara sådär) och jag valde denna låtenAnnars händer de fan inte mycket nu alltså. Om en vecka är det skola och jo, det känns väl okej, lite konstigt bara att jag redan börjar 2an allt har gått så_himla_fort och jag är inte redo på att fylla 18 (dvs bli myndig) OM ETT ÅR? no no no. Har funderat på en sak också och det är att jag älskar fan att göra paranteser.

But yeah they got nothing on me

2013-08-08 / 18:08:00 » Dagbok » 0 Kommentarer
Idag är det riktigt äckligt väder, varmt, klibbigt och inte sol nånstans.
Men jag köpte nya jeans idag iaf, svarta vanliga.
Sen börja jag och mamma måla om i köket.
Tekla titta på som hon alltid gör.
 
 
 
 

Nystart på en ny blogg

2013-08-06 / 23:06:00 » Dagbok » 0 Kommentarer
Okej, har inte bloggat på min gamla blogg sedan maj och jag har väl inte saknat det direkt men det har varit vissa dagar jag har velat skriva massa och blogga massa bilder men sen har jag haft en "fotoblogg" och jag tänkte att detta kommer va en dagboksblogg/visa fotografier blogg som alla andra bloggar just nu, men dem bloggarna är så bra så varför ska inte jag.
 
Har inte fotat på typ heeela sommaren no joke. Men vart ju på Emmabodafestivalen för nån vecka sedan och hade med mig två engångskameror dit så jag ska väl framkalla dem bilderna snart sen kan jag visa dem här antar jag. Annars är det inte mycket nu alltså. Skolan är snart igång, jag börjar tvåan, på en ny främmande skola (lång historia kort vårt skola ska slå ihop med en annan, byggnanden vi ska flytta till är inte klar förns nästa år vi ska gå på deras skola i en termin) och det känns verkligen som jag nyss började ettan och ja, det är lite vemodigt att tiden går så fort, har fyllt 17 år, mitt sista år som "barn" känns de som, har inte ens fyllt 18 och känner redan massa press inför att bli mydig. Konstigt. Men såhär står det till och här tänker jag skiva och visa foton när jag känner för det. Har flyttat över alla prenumeranter till denna blogg så det slipper ni ha bry med, hej sålänge!
 
ps om ni undrar över mitt bloggnamn är det en låt av purityring, saltkin heter den obvi ds

Felix, 17 år.